Referenties

Onze ervaringen met PCB Timmerwerken

★★★★★
Wij hebben onlangs een grondige verbouwing aan huis laten uitvoeren, door Peter Bakhuyzen van PCB timmerwerken. We hebben een nieuwe voorgevel gekregen, met kleinere ramen. Aan de zijgevel is een schoorsteen gebouwd ten behoeve van een nieuwe open haard. Binnen, in de kamer en de hal, zijn alle wanden en plafonds gestukadoord. In de kamer, de hal en de logeerkamer werd vloerverwarming aangelegd, waarop een schitterende natuurstenen vloer werd gelegd. Verder zijn nog diverse andere kleine bouwwerkzaamheden verricht ter verfraaiing van onze woning. Over de uitvoering van de werkzaamheden door PCB en alle onderaannemers zijn we zeer content. Alles werd keurig en netjes uitgevoerd! Wat wij vooral zo bijzonder aangenaam vonden van Peter, is het feit dat hijzelf met allerlei ideeën kwam, waar wij zelf nooit op waren gekomen of aan hadden gedacht. Daarom willen wij PCB Timmerwerken van harte bij u aanbevelen, als u een verbouwing of ander bouwwerk wilt laten uitvoeren! Ons is het namelijk uitstekend bevallen!
- Harma en Leen Jager

Peter heeft ons huis helemaal verbouwd

★★★★★
Peter heeft ons huis helemaal verbouwd. Muren zijn doorgebroken, deuren verplaatst, plafonds vernieuwd enz. Hierbij kwamen we af en toe voor verrassingen te staan. Peter heeft alles vakkundig gedaan en alle bouwkundige problemen prima opgelost. Peter gaf altijd gevraagd, maar ook ongevraagd advies als hij het idee had dat iets beter, leuker of praktischer kon. Hij drong hierbij zijn mening echter niet op als hij merkte dat wij er anders over dachten. Wij zijn heel erg tevreden met het eindresultaat.
- Alex en Els Hessels

Peter heeft in ons nieuwe huis een aantal dingen verbouwd.

★★★★★
Peter heeft in ons nieuwe huis een aantal dingen verbouwd. We hebben een dakkapel op de badkamer gekregen, de deur en muur in de keuken zijn eruit gehaald zodat we nu een open keuken hebben en hij heeft al onze deuren vervangen voor nieuwe deuren en nieuw beslag. Ook heeft hij samen met Frank de Lange (de Lange Montage) onze badkamer vernieuwd. Het prettige was dat wij eigenlijk niets hoefden te regelen, Peter heeft alles voor ons geregeld van de tekening tot het verfen van de dakkapel. Ook denkt Peter met je mee en geeft advies. Bedankt Peter voor de fijne samenwerking, we vinden het allemaal prachtig geworden!
- Jennefer en Cecilia
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content